Prava šansa koja se na propušta

0

Uživajte u novim svjetovima zabave na vrhunskom Sony televizoru uz m:tel Pakete usluga

Otkrijte svaki detalj u visokoj rezoluciji Sony KD-49XFZ7596 televizora i pogledajte kako se najnovije tehnologije kombinuju sa Android operativnim sistemom za nevjerovatnu zabavu, šta god da gledate.

Sony KD-49XFZ7596 je televizor sa velikim ekranom od 49 inča, ima elegantan i tanak dizajn koji će se odlično uklopiti u svaki prostor. Ovaj model pruža odličnu Ultra HD rezoluciju sa sjajnom i kristalno čistom slikom na kojoj će svaki detalj doći do izražaja. Scene su življe, realističnije i stvaraju jedinstven filmski doživljaj.

 
Android operativni sistem pretvara televizor u pametni uređaj kojim možete jednostavno upravljati a sve pronaći na jednom mestu – najnoviji filmovi na mreži, video igre, muzika i TV kanali su vam na dohvat ruke.

Sony KD-49XFZ7596, savršena kombinacija visoke rezolucije slike i visoke kvalitete zvuka, može biti vaš uz preporučeni tarifni model TV+NET+TEL:M i dvanaest mjesečnih rata od 73 KM.

Podsjećamo vas da u m:tel Paketima usluga dobijate najbrži optički internet u zemlji sa brzinama i do 100/50 Mbps, fiksnu telefoniju za neograničene razgovore i najmodernije TV funkcionalnosti.

Ponuda traje do kraja marta ove godine ili do isteka zaliha uređaja. Iskoristite svaku šansu!

Detalje saznajte na prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 080050000 ili putem m:tel sajta.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info