Vodolija: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. Najradije biste od svega i svakoga zbrisali i pobjegli što dalje možete. Ipak, pošto je malo vjerovatno da ste u mogućnosti za tako nešto, prihvatite da morate i dalje da se borite i budete na dnevnoj bazi u kontaktu sa onima koji vas iscrpljuju i uglavnom nerviraju.

Nabacite osmijeh na lice i ne zaboravite da Venera, koja se “šeta” kroz vaš znak, treba da vam donese i finansijske i poslovne prilike. Vodite se onim – što veći osmijeh, to veća mogućnost da neka dobra šansa svrati do vas!

Ljubav. Iako vam to nije baš po volji, morate da se posvetite rješavanju nekih situacija za koje niste možda zaduženi vi, ali drugi traže vašu pomoć i morate da im izađete ususret. Nije to nikakav problem kada zbog ovoga ne biste partnera stavili u neki drugi plan, što voljena osoba može doživjeti kao vaše emotivno distanciranje ili čak početi da sumnja da ko zna šta radite sa strane…

Morate pronaći dovoljno prostora za osobu koju volite i pružiti joj emociju i sigurnost, da ovakvo vaše ponašanje ne bi u narednom periodu dovelo do problema u vezi.

Slobodni, drugi dio sedmice može donijeti kontakt od stare ljubavi. Čak i da se ništa konkretno ne dogodi, biće vam drago zbog ovoga. Takođe, sve više primjećujete da privlačite poglede suprotnog pola…

Zdravlje. U ovoj sedmici se problemi sa probavom mogu pojačati. Takođe, nemojte se iznenaditi ukoliko vam hormoni nešto “pošize”. Moguće su i alergijske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info