Vaga: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. Retrogradno kretanje Merkura u vašem polju svakodnevnice, ali i konjukcija Sunca sa Neptunom u istom znaku, donijeće u ovoj sedmici nedoumice, nejasne situacije, kašnjenja po nekim pitanjima, ali i vaše greške i propuste. Da ćete se nervirati oko svega ovoga – hoćete.

Ali trenutno nemate ništa od toga – vi se potrudite da na dnevnoj bazi budete “prisutni” u onome što radite i da dobro pratite svaki detalj. A ako nešto i promakne – pa, greške u radu se dešavaju samo onima koji rade, zar ne?

Ljubav. S jedne strane, zadovoljniji ste nego u proteklom periodu, lakše pronalazite prave razloge za radost, za osmijeh i dobro raspoloženje. S druge strane pak i dalje smatrate da je partner po nekim pitanjima zahtjevan, težak ili da vam ne pokazuje na pravi način svoja osjećanja.

Kako god okrenuli, ovdje nema pravog razloga ni za brige, ali ni za tenziju i rasprave. Naučite da osmijehom pređete preko nekih sitnica koje, kad realno pogledate, u ovom momentu zaista nisu toliko bitne.

Slobodni pripadnici ovog znaka su opušteniji nego inače, više uživaju u druženjima i izlascima, kontaktu sa prijateljima, ali i u novim poznanstvima. Sada je lako i lijepo flertovati pa to i uradite. Opustite se i uživajte u događajima.

Zdravlje. Kako god okrenuli, taj zdravstveni segment škripi. Nisu to neke strašne boljke, ali dovoljne da vas ometaju i nerviraju…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info