Strijelac: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. Sve se na trenutak pokrenulo pa opet stalo. I ne samo što je stalo, nego morate ponovo da posvetite pažnju situacijama i detaljima kojima ste smatrali da više ne morate da se bavite. Iako vam u ovom momentu vaši ciljevi i težnje izgledaju kao maltene nedostižni, to zaista nije slučaj.

Samo morate biti strpljivi i dozvoliti da pravi trenutak pokrene sve ono što je u zastoju i što visi u vazduhu već toliko dugo. Za to vrijeme, vi zaista izgarate na poslu i dajete sebe do maksimuma…

Ljubav. Retrogradno kretanje Merkura u vašem polju početaka i završetaka, stabilnosti, doma i porodice opet baca akcenat na one situacije sa partnerom koje nisu riješene u prethodnom periodu, a koje je neko od vas dvoje zaobišao ili zanemario.

Htjeli ne htjeli, ovo morate raščišćavati, jer neće nestati samo od sebe. Vi možete takođe smatrati da vas partner nečim obmanjuje ili da nije iskren, dok druga strana vjerovatno misli da ste suviše arogantni i previše okrenuti samo sebi i svojim potrebama. Nije uopšte važno ko je i da li je neko od vas dvoje u pravu – ono što je neophodno jeste da se konačno problemi privedu kraju.

Slobodni, neko vas preko poslovnog segmenta vrlo uporno muva i nema namjeru da odustane. Tu je i neko iz prošlosti ko se povremeno javlja i ne da vam da ga zaboravite…

Zdravlje. Sve ono što se vezuje za grlo kod mlađih, ali i za probavu. Stariji, bilo bi dobro da uradite krvnu sliku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info