Škorpija: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. Period promjena, od ove sedmice, počinje za vas. No, to ne znači da će doći do preokreta preko noći, ali računajte da ste ušli u vrijeme koje vas vodi ka nekim velikim presjecima, ali i velikim novim počecima.

Na dnevnoj bazi funkcionišete već neko vrijeme na mišiće, vaša svakodnevnica je praktično postala borba u kojoj ste non stop napeti i očekujete sa koje strane će vas sustići raznorazna, ne toliko prijatna, dešavanja. Borite se sa drugima, borite se sami sa sobom. Izlazite kao pobjednik, ali vam to crpi energiju…

Ljubav. U ovoj sedmici Uran ulazi u vaše polje partnerstava, a s obzirom na to da se u istom znaku već nalazi i Mars, vaš vladar, pred vama je period u kojem ćete morati da naučite i da se izborite sami sa sobom, ali i sa onima koji su preko puta vas, a do kojih vam je stalo.

Vi negdje ispod površine nosite veliku nervozu, a i partner je u sličnoj poziciji pa morate oprezno jedno s drugim. Ne podbadajte se, ne iskaljujte nezadovoljstvo na osobi koju volite, jer realno gledano ona vam nije kriva baš za sve. Sve se ovo može prevazići ukoliko postoji emocija i želja. A postoji, to je evidentno.

Slobodne Škorpije pokušavaju da pomire realnost sa željama i potrebama koje su u ovom periodu jake. Ko će pobijediti? Ne zna se…

Zdravlje. Problemi sa variranjem pritiska kod starijih Škorpija, a čak i mlađi mogu imati sličnih tegoba, najprije kao reakciju na promjenjivo vrijeme. Standardno, problemi s grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info