Ribe: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. U ovoj sedmici nemojte uzimati u zaštitu nekog od kolega ili, što je još gore, nemojte pokušavati da ispeglate ili prikrijete tuđe greške, jer bi se ovo moglo slomiti na vama. Gledajte svoja posla i vodite se onim – uvijek smo sami odgovorni za ono što uradimo.

Takođe, potrudite se da još jednom provjerite papirologiju koja vam je važna, jer je i te kako moguće da su vam se potkrale greške i to u nekim ozbiljnijim stavkama pa bi vam to eventualno moglo donijeti problem sa autoritetima.

Ljubav. I dalje ste u periodu vrtenja u krug i tapkanja u mjestu i mraku, kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju. Čak i da je sve dobro na prvi pogled, ispod površine postoji sto i jedno nezadovoljstvo, razmišljanje i sumnja.

No, ako je odnos sa partnerom već neko duže vrijeme u čudnoj fazi, ovo sada će djelovati jako opterećujuće za vas.Preispitujete se da li je greška do vas ili do druge strane, a odgovore ne dobijate. Samo budite strpljivi.

Slobodni pripadnici ovog znaka ne manjkaju kontaktima sa suprotnim polom. Nije u tome problem. Problem je samo u vašoj glavi i u tome što se vi samo djelimično prepuštate dešavanjima, a u stvari sve vrijeme kočite. Razmislite šta je ono što u stvari želite. I želite li uopšte.

Zdravlje. Promjenjivo raspoloženje i velike oscilacije kada je energija u pitanju. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info