Rak: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. Za vas bi trenutno najbolji savjet bio da radite, da se zakopate i u one postojeće, ali i u one obaveze koje ste propustili i da pustite da sve prolazi mimo vas. Bez velikih planova, jer za njih vrijeme nije.

Nemojte juriti ni za kakvom osobom, ni za kakvim poslom ili dogovorom. Ako dođu sami do vas i tada ih provjerite sto puta prije nego što na nešto pristanete ili se obavežete. Šefovi vas iritiraju svojim postupcima, ali ne dozvolite da vas uvuku u bilo kakve rasprave.

Ljubav. Još jedna sedmica koja daje izuzetne mogućnosti da sve situacije sa voljenom osobom rješavate na potpuno drugačiji način nego dosad.

Neko razumijevanje se probudilo i pokrenulo kod vas i te male promjene vas dovode do toga da i partner reaguje na drugačiji način, mekše i lakše nego u prethodnom periodu. Samo polako, korak po korak – još će sve ovo dobro ispasti…

Kod slobodnih pripadnika ovog znaka, kontakti sa suprotnim polom postoje, ali sve je ovo još uvijek samo u naznakama, sve je ovo na nekoj granici prijateljstva pa možda ni vama nije u potpunosti jasno gdje vas to vodi. Zar je uopšte bitno ako vam sve ovo donosi osmijeh na lice i čini da se osjećate opuštenije nego inače?

Zdravlje. Jedna šućmurasta sedmica po pitanju energije – često ćete se osjećati bezvoljno i statično. Kod pojedinih Rakova problemi sa glasnim žicama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info