Ovan: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. Na postojećim poslovima super funkcionišete, zaista dajete sve od sebe i ulažete ogromnu količinu truda, ali vas jako nervira što se to ni na koji način ne potvrđuje u materijalno- finansijskoj sferi. U prevodu: radite, ali oni opipljivi, šuškavi rezultati su ispod vaših očekivanja.

U ovoj sedmici slijedi ponovo vraćanje na neka pitanja i dogovore koje ste u prethodnom periodu pokrenuli. Imaćete osjećaj da se stvari konačno pokreću, ali kraj sedmice može donijeti razočarenje, jer se sve opet i iznova odlaže.

Ljubav. Jedna šarena sedmica u postojećim emotivnim odnosima. Odnos sa voljenom osobom je vječito na nekoj granici i nikada ne znate kada će i u kom pravcu prevagnuti ono dobro ili ono loše.

U jednom trenutku ćete shvatiti da su i vaše ponašanje i osjećanja vrlo promjenjivi. Čas ste stoički strpljivi i puni razumijevanja (ili vas uopšte ne dotiče ono što se dešava oko vas), a čas prasnete za sitnicu i nervirate se i kada razloga za nerviranje nema…

Slobodni pripadnici ovog znaka jedino stopostotno sigurno znaju da žele da se u ovom periodu opuste i dobro provedu. Za to ćete svakako imati pravih prilika. Kontakti sa suprotnim polom postoje, ali su neujednačeni, nestabilni i povremeni.

Zdravlje. Problemi sa grlom i respiratornim organima se mogu ponovo aktivirati, iako ste mislili da je to konačno iza vas. Takođe, glavobolje u drugom dijelu sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info