Lav: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. Sve se vrti oko novca i dogovora, a ni jedno ni drugo nikako da se realizuje na onaj način koji vi očekujete. Čini vam se da što se više borite i potencirate na nečemu sve više nalijećete na prepreke, na osobe sa kojima se ne kopčate ili koje vam obećavaju, a ne ispunjavaju ništa.

Koliko god vi odlučni i korektni bili, shvatite da vam to u ovom periodu ni na koji način ne garantuje da ćete ostvariti ono što želite. Trenutno je bolje da samo pratite situaciju i čekate svoj trenutak.

Ljubav. Ulazak Urana u znak Bika donosi da se partner skoro pa u potpunosti okreće situacijama koje su njemu prioritet, bilo da se one vezuju za privatni posao i finansije, za porodični segment ili za nekretnine. U ovoj sedmici se možete osjećati kao višak i pored toga što pokušavate da pokažete razumijevanje i emociju.

Neke stvari vam nisu jasne i nikako ne uspijevate sebi da ih objasnite. Što više budete pokušavali, samo ćete se sve više zaplitati. Savjet je da pustite da sve ide svojim tokom i da se trudite da, bar sa vaše strane, odnos ne trpi.

Slobodni, neko vam vrlo jasno pokazuje da je zainteresovan, ali vi trenutno tu osobu ne možete da zamislite kao nešto iole ozbiljnije…

Zdravlje. Varenje je problematično, a možete osjećati i tegobe vezane za alergije i hormone.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info