Jarac: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. Oni ciljevi kojima težite sada izgledaju toliko daleko da već počinjete da gubite nadu da ćete ih ikada dostići. U vama se smjenjuje cijela paleta osjećanja – od bijesa, nade, iščekivanja, neizvjesnosti, tvrdoglavosti, želje da se osvetite onima koji vas koče.

Ipak, nadu ne trebate i ne smijete izgubiti. I ne smijete odustati pa čak ni u momentima kada izgleda da od te nade ništa biti neće. Jeste, sve ide traljavo, ali ipak ide – korak po korak. A svakim ste bliži tim ciljevima…

Ljubav. Iako će komunikacija sa osobom koju volite povremeno biti čudna, nećete se baš uvijek razumjeti na pravi način i može biti zbunjujućih situacija – ipak će partneru biti neizmjerno drago što vi pokazujete više volje da se otvorite i podijelite neke svoje strahove, razmišljanja, planove sa njim.

Sa malo truda ovo može biti lijepa sedmica u partnerskim odnosima, sedmica u kojoj ćete više željeti i čeznuti jedno za drugim i to i pokazivati.

Slobodni pripadnici ovog znaka, Uran u ovoj sedmici ulazi u vaše polje ljubavi i zabave – budite sigurni da promjene nastupaju i da nećete morati mnogo da čekate na njih. Već u ovoj sedmici mogu početi da se pojavljuju osobe koje su potpuno drugačije od svih priča koje ste do sada imali…

Zdravlje. Vladar vašeg polja zdravlja u ovoj sedmici kreće retrogradnim hodom. Neke tegobe se mogu ponovo aktivirati, naročito ako se vezuju za alergije, pluća, vene.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info