Djevica: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. Za mnogo toga, što je dio vaših planova, potrebno je vrijeme da bi se uobličilo i pokrenulo na pravi način. Zato nemojte biti razočarani trenutnom situacijom, jer ona ne daje da na pravi, jasan način vidite da jeste zaista na pravom putu.

U ovoj sedmici može vam čak na trenutak izgledati kao da ne napredujete, nego se vraćate unazad, ali to je samo privid. Morate nastaviti da vjerujete u sebe i u ono što ste pokrenuli, čak iako trenutno nema opipljivih rezultata.

Ljubav. Neusklađenost je i dalje naglašena u vašim emotivnim relacijama. Čini vam se da dajete mnogo, a da zauzvrat ne dobijate ništa ili pak izuzetno malo. Partner je u ovom periodu težak na riječima, težak i spor u iskazivanju nježnosti i podrške, ali to ne znači da je emotivno distanciran od vas. Moguće je da je u nekoj svojoj problematici koja mu ne dozvoljava da se opusti.

Neki od vas mogu poželjeti da pobjegnu od trenutne situacije tako što će otpočeti tajnu komunikaciju sa osobom koju su upoznali preko poslovnog segmenta. Vjerujte, na taj način se stvari ne mogu riješiti, samo dodatno iskomplikovati.

Slobodne Djevice su u povremenoj komunikaciji sa nekim ko im je vrlo zanimljiv i ko ih opušta…

Zdravlje. Ništa strašno tokom ove sedmice, ali dosta manjih, povremenih tegoba koje će vas samo nervirati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info