Blizanci: Sedmični horoskop za period od 04.03.2019. do 10.03.2019.

0

Posao. Teško je da ćete se u ovoj sedmici izvući iz tog začaranog kruga u kome ste trenutno. Na momente može izgledati kao da se neke stvari rješavaju, na momente se neka pitanja mogu pokrenuti, na momente vam se može učiniti da ste dobili prave informacije.

Problem je baš u tome “na momente”, jer će odmah nakon ovog, kao otvaranja očiju i jasnijeg viđenja svega, opet doći do spuštanja magle i neizvjesnosti. Pa šta da radite? Ništa, svoje svakodnevne obaveze, bez velikih planiranja. Ionako ništa nije u vašim rukama…

Ljubav. Partner i vi nikako da se uskladite. Kad ste vi romantični i nježni, voljeno biće je u nekom svom filmu i ne zarezuje vas dva posto. Onda se situacija preokrene – osoba koju volite želi da vam se približi, a vi se zatvorite i uvrijeđeno ućutite.

Ili pak svaki čas izvlačite nešto iz prošlosti oko čega se nervirate. Ili se pravih odgovora na neka partnerova sitna čačkanja i podbadanja sjetite tek kasnije… Kao što vidite, generalno ništa strašno i bez velikih problema. Ali nažalost i bez opuštenosti i normalnog skladnog funkcionisanja.

Slobodni Blizanci, družite se i uživajte, upoznajte nove osobe i opustite se. Pustite da sve ide svojim tokom. Ne požurujte ništa i ne filmujte nikakve sudbinske ljubavne priče.

Zdravlje. Malo problema sa grlom pa malo problema sa hormonima i kožom pa malo urinarnih tegoba pa malo problema sa plućima… Jedna jako teška sedmica za vas…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info