Unaprijedite svoju poljoprivrednu proizvodnju uz @Farm

0

Bavite se poljoprivredom i potreban vam je iskusan i vjeran saradnik?

Potražite ga na @Farm adresi

@Farm naziv je nove usluge koju kompanija m:tel, u saradnji sa firmom Gistel, pruža svojim korisnicima koji se bave poljoprivredom – poljoprivrednim proizvođačima, savjetnicima u poljoprivredi i poljoprivrednim kompanijama.

Osnovna namjena @Farm-a je automatizovano upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom sa ciljem povećanja prinosa i smanjenja troškova, kroz praćenje stanja usjeva i planiranja poljoprivrednih aktivnosti, jer ovaj sistem  omogućava direktnu i efikasnu integraciju nauke u poljoprivrednoj proizvodnji.

Registracijom vaše parcele u @Farm sistemu započinje permanentno prikupljanje informacija o vašim parcelama i stanju usjeva na njima, što uključuje: satelitske snimke, meteorološke parametre, sprovedene aktivnosti, pojavu bolesti i štetočina i sl.


Sve prikupljene informacije o vašim parcelama i usjevima se obrađuju naučnom metodologijom, a rezultati obrade se mogu direktno realizovati u sprovođenju poljoprivrednih aktivnosti, s ciljem planiranja i optimizacije proizvodnje.

Koristeći funkcionalnosti @Farm sistema imate priliku da povećate vaše prinose, a istovremeno da smanjite troškove proizvodnje, a kako provjerite već danas na @Farm adresi.

Budite profesionalni i uspješni u svom poslovanju!

Za sve dodatne informacije pozovite 0800 50 000.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info