Tesla Smartphone 6.4 lite – jasno kao na dlanu

0

Nova sezona sjajnih telefona za samo 1 KM

Najnoviji Tesla Smartphone 6.4 lite je telefon sa naprednim funkcijama, spreman da zablista u svakoj situaciji. Namijenjen je korisnicima koji žele moderan i dobro izbalansiran uređaj koji će uz jednostavnu upotrebu lako zadovoljiti njihove potrebe.

Tesla Smartphone 6.4 lite je telefon koji se ne “umara”. Optimizovan rad, štedljiv procesor, 3 GB RAM memorije i baterija od 2700 mAh garantuju dugotrajan rad i lako pokretanje zahtjevnih aplikacija.


Na poleđini telefona nalazi se kamera od 8 MP i pomoćni senzor koji omogućava kreiranje popularnih fotografija sa bokeh efektom. Ova dualna kamera obezbjeđuje i više svjetlosti pa će fotografije biti kvalitetnije i svjetlije.

Veliki ekran od 5,5 inča postavljen direktno na matičnu ploču telefona omogućava kristalno čistu sliku, brže reagovanje na komande i veliku rezoluciju. Svaki detalj na ekranu biće jasan kao na dlanu.

Tesla Smartphone 6.4 lite, skrojen po mjeri korisnika, može biti vaš po cijeni od samo 1 KM uz preporučenu tarifu Pretplata: M+.

Detalje saznajte na prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 080050000 ili putem m:tel sajta.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info