ZARA: Ovo su cipele koje ćemo nositi ovog proljeća

0

Baletanke, štikle, gležnjerice… Elegancija, moderan dizajn, udobnost. Upravo to je ono što nudi proljetna kolekcija ZARA cipela, a mi vam donosimo trenutno najpopularnije modele za ovu proljetnu sezonu.

Moćne gležnjerice


Da, gležnjerice su model obuće koji je idealan u svim prilikama, a već par sezona apsolutni su hit. Veoma lako ih možete uklopiti u svakodnevni stajling, a ovog proljeća birajte modele koji su u stilu životinjske kože, bilo da je riječ o krokodilskoj ili zmijskoj, jer na taj način možete dobiti i malo glamurozniji stajling. Pored toga, ako vam je cilj da dobijete veoma moderan stajling, onda možete odabrati i model koji je u boji godine odnosno boji živog korala (kap što je prikazano na slici iznad). Kupite ih ovdje.

Totalna kamuflaža


Ukoliko vam je cilj da na veoma jednostavan i privlačan način svoju proljetnu kombinaciju podignete na jedan viši nivo, a svemu tome date i jednu skupocjenu notu, onda birajte obuću sa leopard uzorkom. Naravno, baletanke su i više nego dobra opcija, jer ih možete nositi u svim prilikama, a ako volite životinjski dezen, onda je ovo i jedan od najboljih načina na koje ga možete uvrstiti u svakodnevni stajling. Kupite ih ovdje.

Mačije štikle


One su veoma popularne, a riječ je o nešto nižim potpeticama koje neodoljivo podsjećaju na retro modele obuće iz šezdesetih godina prošlog vijeka. Veoma su zgodne za svakodnevne prilike, posebno ukoliko ste više sati na nogama, a preporučuju se nešto višim damama. Možete ih kupiti ovdje.

Najpopularnija proljetna boja

S proljetnom sezonom u prvi plan nam dolaze i određene boje, a žuta je jedna od vodećih nijansi. Naravno, obuća u nijansama žute jednako je moderna i popularna, ali je možda i najbolje odučiti se za nešto zagasitije nijanse ove boje, a kao što je boja senfa. Mokasine u ovoj nijansi veoma lako možete dodati raznim modelima pantalona i dobiti veoma upečatljiv stajling. Možete ih kupiti ovdje.

Ultra popularne čarape


Već par sezona jedan od vodećih trendova, kada je u pitanju obuća, su čarapa čizmice odnosno gležnjerice koje po svom dezenu neodoljivo podsjećaju na čarape. One su veoma moderne, a što se tiče kombinovanja, možete to uraditi na način na koje biste kombinovale i klasične modele gležnjerica. Ovaj model čarapa čizmica, sa otvorenim prstima, odlična je opcija za toplije proljetne dane, a možete ih kupiti ovdje. 

Klasični kolor bloking


Kombinovanje kontrastnih boja veoma je zanimljiv trend koji vam može pomoći da budete u centru pažnje te da na veoma moderan način odvučete pažnju sa dijelova tijela koji vas čine pomalo nesigurnima. Naravno, jedan od najjednostavnijih načina da ga uvrstite u svoj stajling jeste da birate klasični kolor bloking odnosno kombinaciju crne i bijele, a to možete uraditi i sa obućom. Baletanke u ovom stilu tako su privlačne, a nitne na gornjem dijelu čine ih apsolutno fantastičnima. Možete ih kupiti ovdje.

Neizostavne štikle


Naravno, štikle veoma često nosimo i tako ih je lako uklopiti u bilo koji stajling, a ako vam je cilj da ujedno izgledate više, pa čak i mako vitkije, onda su štikle boje kože jedan od najboljih izbora. Zahvaljujući boji, možete ih kombinovati sa svim drugim bojama, imajući u vidu da je boja kože neutralna, a ako vam je cilj da efekat koje one stvaraju dodatno poboljšate, kombinujte ih sa komadima garderobe koji imaju visoki struk. Možete ih kupiti ovdje. 

Za tople proljetne dane


I same znate kako je proljeće poznato kao i veoma prevrtljivo godišnje doba pa nas neće iznenaditi ni veoma topli dani, a tokom takvih dana, sandale su i više nego preporučljiv model obuće. Ovaj klasični model sandala, sa blok petom, možete nositi u svim prilikama, a njihov dezen uvijek će vam pomoći da vaša cjelokupna kombinacija izgleda luksuznije i modernije. Možete ih kupiti ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info