Vaga: Sedmični horoskop za period od 25.02.2019. do 03.03.2019.

0

Posao. U ovoj će sedmici doći do nekih promjena u vašim poslovnim saradnjama koje vas u svojoj početnoj fazi mogu uznemiriti, ali ćete ubrzo shvatiti da vam je baš to potrebno – živost i borba za ono što želite.

Poslovna svakodnevnica je čudna u ovom periodu – neke stvari se dešavaju velikom brzinom, ali oko drugih se i dalje vrti veo neizvjesnosti, čekanja i odlaganja. Ono što možete gurajte, a ono što ne možete – morate pustiti da se vremenom riješi samo od sebe.

Ljubav. Boravak Venere u znaku Jarca vam ne prija, jer čini da se osjećate stegnuto i zablokirano u svojim partnerskim relacijama, koliko god na prvi pogled sve bilo mirno, tiho i stabilno. Vi jednostavno ne umijete da funkcionišete tako – na kašičicu lijepih stvari, a svakodnevnica mrtva i statična.

Zato ćete malo da uzburkate odnos polovinom sedmice, što će biti samo vaš pokušaj da unesete promjene. Da li će uspjeti? Hoće. Osjetićete se bolje, rasterećeno, ponovo puni elana I živosti.

Slobodne Vage, vaša vladarka u drugom dijelu sedmice ulazi u polje ljubavi i zabave, prije toga praveći kvadratni aspekt sa Uranom. Stižu promjene, stižu ljubavna iznenađenja, stižu flertovanja i opuštena atmosfera…

Zdravlje. Neočekivana prehlada ili problemi sa grlom, iako ste mislili da ste sa ovakvim tegobama završili u potpunosti. Respiratorni organi su vam dosta osjetljivi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info