Strijelac: Sedmični horoskop za period od 25.02.2019. do 03.03.2019.

0

Posao. Neki dogovori će u ovoj sedmici biti sklopljeni, ali samo u nekoj osnovnoj, okvirnoj formi. Još uvijek ne možete računati na njih, ali vremenom će i to doći na dnevni red. Potrebno je da se mnogo toga iskristališe i dođe na svoje mjesto.

Čak i ako konkretno bacite potpis na ugovor, malo je vjerovatno da s tim poslom ili projektom možete započeti sada, osim ako je to neki dodatni angažman ili povremen poslić. Ulazite u period u kojem je potrebno da svoje znanje dopunite ili unaprijedite. Učinite to.

Ljubav. Vrlo slična situacija kao i u prethodnoj sedmici sa emotivnim partnerom, a budite sigurni da se ovo može prolongirati i dalje.

Pošto trenutno postoji nerazumijevanje, ono što je potrebno jeste truditi se da i pored različitih stavova, po mnogim pitanjima, negdje ipak pronađete zajednički jezik. Nije nemoguće, mada se mora priznati da će vam ovaj zadatak odvlačiti dosta energije i živaca.

Slobodni pripadnici ovog znaka, prošlost ili neko ko se duže vrijeme mota oko vas sve više postaju aktuelni i sve češće zauzimaju mjesto u vašim mislima.

Jednostavno, kao da vam se neka osoba “zakucala” u glavu i nikako ne uspijevate da je izbacite. Sve ima svoje razloge, samo da znate. A ubrzo ćete vidjeti koje…

Zdravlje. Problemi zbog neadekvatnog načina ishrane. Takođe, osjetljivost grla, pluća, bronhija. Dame bi mogle da prekontrolišu rad štitne žlijezde.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info