Škorpija: Sedmični horoskop za period od 25.02.2019. do 03.03.2019.

0

Posao. Red nekih nervoznih situacija sa poslovnim partnerima i saradnicima, red preispitivanja mnogih pitanja, obećanja, dogovora, ali zato i red dobrih poslovnih dešavanja i odlične energije koja vas gura naprijed.

Ideje odlične, kreativnost na vrhuncu, pregršt dobrih planova, odlična saradnja sa šefovima i autoritetima. No i pored svega ovog dobrog, mnogo toga ostaje nedorečeno, mnogo toga se prolongira i mnogo toga se mora čekati.

Ljubav. Ova će sedmica najaviti i pokrenuti promjene u partnerskim odnosima koje će u nekom narednom periodu biti vrlo aktuelne. Da li su te promjene dobre ili loše? Pa i jedno i drugo, sve u zavisnosti od toga kako se postavite i koliko vi budete spremni da mijenjate i sebe i odnos prema osobi koju volite.

Ove promjene mogu donijeti i jako lijepe stvari i pokrenuti vašu priču u pravcu kojem se dugo nadate. Samo pratite situacije i prilagođavajte se. Ukoliko to želite, naravno…

Slobodnim Škorpijama stoje vrlo prijatna i interesantna ljubavna iznenađenja. Dvije osobe se mogu boriti za vašu naklonost i sigurno je da ćete u ovoj sedmici biti u svom elementu i dobrom raspoloženju.

Zdravlje. Kao dobro ste, ali baš i niste. Kao imate energije, ali nešto polovično. Generalno gledano – mrljavite se i lako možete da zakačite neku prehladu ili virus.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info