Ribe: Sedmični horoskop za period od 25.02.2019. do 03.03.2019.

0

Posao. Ne potencirajte na trenutnom neskladu sa šefovima, iako ste jako svjesni da on postoji. Neko ko je donedavno bio na vašoj strani i dizao vas u nebesa, sada odjednom kao da se sklanja od vas i stavlja vas u neki drugi plan.

Možda je ovo realan problem, a možda i vaše pogrešno gledanje na stvari i povredljivost. U svakom slučaju, nije vrijeme da ispravljate krive Drine niti da dokazujete riječima – vaši postupci i dosadašnji rad govore mnogo više. Nemate razloga za zabrinutost bilo koje vrste.

Ljubav. Planeta koja vlada vašim partnerstvima, Merkur, trenutno je stacionarna, u blizini Neptuna i u kvadratnom aspektu sa vladarom vašeg znaka, što negdje sve zajedno donosi opštu konfuziju i nerazumijevanje sa voljenom osobom.

Ako želite istinu, nećete je dobiti ili ćete pak dobiti nešto, ali umotano u sedamdeset slojeva i maglovitih velova u kojima ćete se u potpunosti pogubiti. Pa šta raditi u ovakvim situacijama? Ništa, pokušati da one stvari koje vas spajaju maksimalno koristite, pokušati da više osjećate i razmišljate srcem…

Slobodni, kontakti sa suprotnim polom postoje i ovi noviteti mogu biti vrlo podsticajni po vas. Samo je problem ta prošlost koje ne možete da se riješite…

Zdravlje. Iako na prvi pogled izgleda da ste dobro, u suštini postoji osjetljivost koja se naročito vezuje za disajne puteve.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info