Rak: Sedmični horoskop za period od 25.02.2019. do 03.03.2019.

0

Posao. Sto puta ćete se osloniti u ovoj sedmici po bilo kojim poslovnim pitanjima na neke kolege i sto puta ćete ostati kratkih rukava. Ni na koji način sada ne možete računati na druge, štaviše – slušajući njih možete napraviti loše poteze ili greške u poslovanju.

Ovo zaista nije sedmica za bilo kakvu konkretizaciju dogovora ili bitnih papiroloških pitanja, ali zato jeste za planiranje, za kreativnost ili za umjetnički rad. Ako se neke situacije ne pomijeraju, ne požurujte ih – sada je potrebno da budete strpljivi.

Ljubav. Ovo je sedmica u kojoj bi se mogle unijeti pozitivne promjene i popraviti odnos s partnerom. Doduše, još uvijek će negdje ispod površine ležati gomile pitanja i teme koje niste završili u prethodnom periodu, a koje vas zbunjuju i unose vam nemir.

Bolje je ne iznositi ih na dnevni red, jer nećete uspjeti da ih razjasnite sebi, već samo mogu donijeti porast tenzije i neprijatne scene sa osobom koju volite.

Slobodni Rakovi najveće aktivnosti vezane za ljubav imaju baš preko polja posla, ali se može umiješati neko i iz prijateljskog sektora i polja društvenosti. Neko se može odlučiti za jednu avanturu ili simpatično flertovanje, a bićete skloni i tajnim aktivnostima sa suprotnim polom.

Zdravlje. Još jedan talas hroničnih tegoba starijim Rakovima. Mlađima je osjetljivo grlo, ali bi trebalo da se provuku bez većih problema kroz ovu sedmicu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info