Ovan: Sedmični horoskop za period od 25.02.2019. do 03.03.2019.

0

Posao. Ne očekujte mnogo pa se nećete razočarati ukoliko dobijete malo ili ništa. Takođe, ne očekujte brzo pa se nećete iznervirati ukoliko sve bude išlo brzinom puža.

Merkur, koji vlada informacijama, komunikacijama, ali i misaonim procesom, u ovoj sedmici je u svojoj stacionarnoj fazi i sprema se da krene unazad – svaki dogovor se može odložiti ili propasti, sve rečeno može se poreći, a ako se oslanjate na druge, možete biti neprijatno iznenađeni njihovom nemarnošću, zaboravnošću, stavom “lako ćemo”…

Ljubav. Kvadrat Venere i Urana donosi tenziju u partnerskim odnosima koja će jačati u drugom dijelu sedmice. Voljena osoba će biti isprovocirana nekim vašim postupkom ili pak nedjelovanjem i može odreagovati burno.

Međutim, ne treba svu krivicu svaljivati na partnera – ovo je samo posljedica prethodnog perioda u kojem vi niste obraćali dovoljno pažnje na drugu stranu… Sada stišavajte bure i gasite vatre kako znate i umijete…

Slobodni Ovnovi ulaze u jednu strasnu sedmicu u kojoj će ih najprije voditi želja za dobrim provodom i zabavom. Jaka hemija sa nekim može vas uvesti u odnos koji, da se ne lažemo, nema velikih šansi da potraje, što ne znači da neće biti uzbudljiv i interesantan.

Zdravlje. Pa, onako – ne baš bajno. Možda se vi i osjećate dobro, ali svakako morate da vodite računa o imunitetu koji je sada nešto oslabljen.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info