Jarac: Sedmični horoskop za period od 25.02.2019. do 03.03.2019.

0

Posao. Ni vi sami ne znate šta je od informacija koje dobijate tačno, a šta ne. Nisu vam neki ljudi jasni i ne znate da li se možete osloniti na njihova obećanja, ali se nadate najboljem. Dosta toga izgleda kao da se pokreće, ali vi još uvijek ne vidite onu pravu svjetlost na kraju tunela i imate osjećaj da će ovaj put kroz neizvjesnost još dugo trajati.

Neće, ne brinite. Nekih otvorenih ponuda i iznenadnih prilika će biti ove sedmice, ali budite oprezni kada je sklapanje dogovora u pitanju. Sve treba provjeriti tri puta.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite u dosta skladnom odnosu sa voljenom osobom. Možda niste oboje najzadovoljniji i ekstatični od sreće, ali obostrana podrška i makar trud da razumijete jedno drugo svakako je tu.

Ukoliko želite da dodatno pokažete dobru volju, ispunite to obećanje koje ste davnih dana dali partneru i već zaboravili na njega, jer druga strana to nestrpljivo očekuje. Sitnicama se može sve popraviti i srediti. Mali znaci pažnje i ljubavi mogu da učine mnogo za vaš odnos.

Slobodni, kvadrat Venere, koja vlada vašim poljem ljubavi, sa Uranom, može vam donijeti flert ili neku neobaveznu, malo slobodniju priču. Naravno, ukoliko to želite i ukoliko još uvijek niste opsjednuti nečim što je bilo i prošlo.

Zdravlje. Ako nešto kašljucate, osećate grebuckanje u grlu – nemojte se lečiti sami, ipak bi bilo bolje da odete kod lekara…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info