Djevica: Sedmični horoskop za period od 25.02.2019. do 03.03.2019.

0

Posao. Osjećaj zakočenosti po mnogim situacijama, koje su vam važne, biće jako prisutan u ovoj sedmici. Ne znači da nema rješenja već da se do njega stiže kroz vrijeme pa morate sačekati pravi trenutak.

U ovom periodu možete imati mnogo poslovnih ponuda i prijedloga, ali teško je da sada možete razaznati koje su prave i dobre po vas, a koje samo maštanje, iluzija ili čak neka vrsta obmane. Zato ne odlučujte na brzinu, pustite da vrijeme da svoj sud.

Ljubav. Situacije sa onima koje volite mogu u ovoj sedmici ići na dvije strane. Ili ćete osjećati jaku potrebu za partnerom, željeti više bliskosti, nježnosti i romantike, a to iz nekog razloga neće biti moguće ili će vam biti uzvraćano “na kašičicu”, ili ćete pak biti u onoj situaciji da štogod da uradite i koliko god da se fino i korektno postavite prema voljenoj osobi, osjećaćete se uskraćeno za isti način funkcionisanja prema vama.

Slobodne Djevice, sa dobrim aspektima Venere i Merkura, imaju šansu da u svoj život privuku osobu koja bi se mogla pored vas duže zadržati.

Od samog početka osjećaćete veliki zanos i neku čudnu, dubinsku povezanost sa njom. Počinjete ponovo da vjerujete u pravu ljubav.

Zdravlje. Sem problema sa varenjem, u ovoj sedmici vas može uhvatiti i neka brzinska prehlada ili virusna infekcija. Potrebno vam je da budete na svježem vazduhu – šetajte i provodite vrijeme u prirodi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info