Bik: Sedmični horoskop za period od 25.02.2019. do 03.03.2019.

0

Posao. Sedmica u kojoj će se neke stvari raščistiti. Neke osobe će vas jako podržati, bez obzira da li ste to očekivali od njih ili ne. S druge strane, shvatićete da ćete od pojedinih planova morati da odustanete, jer će se pojaviti neočekivane prepreke koje ćete teško zaobići.

S obzirom na to da Venera, vaša vladarka, ove sedmice ulazi u polje karijere, u narednim danima morate biti obazrivi. Prvenstveno se vodite svojim zdravim razumom, praktičnošću i racionalnošću te izbjegavajte brzinske i impulsivne odluke.

Ljubav. Partner se trudi da uspostavi korektnu komunikaciju i odnos s vama, spreman je da vam izađe u susret u situacijama koje su vam bole oči u prethodnom periodu, ali gro njegovih pokušaja kao da se odbija od vas.

Vas i dalje nerviraju neka pitanja koja postavljate sami sebi, a na koja nemate odgovor. Moguće je da ćete gledati da pobjegnete od situacija koje vas muče tako što ćete se okrenuti poslu ili prijateljima.

Oni koji su slobodni dosta su se aktivirali po pitanju druženja, izlazaka ili pak društvenih mreža. Lako sklapate prijateljstva i upoznajete nove osobe – neko od njih bi vam mogao biti dosta interesantan, ali je pomalo statičan i nedefinisan pa ne znate šta misli i osjeća prema vama.

Zdravlje. Stres i nervoza mogu biti okidači za konkretnu fizičku problematiku, najprije kroz pad imuniteta, koji bi se odmah odrazio na grlo i disajne puteve.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info