Televizija za sve – bilo gdje u BiH

0

m:tel televizija sada je dostupna svim korisnicima širom BiH!

m:SAT TV usluga vam za samo 0,99 KM za prva tri mjeseca, nudi najbolji program, na bilo kojoj lokaciji!

Iz kompanije m:tel dolazi nova usluga pod imenom m:SAT, za korisnike na bilo kojoj lokaciji u BiH. To znači da sada možete imati najkvalitetnije televizijske sadržaje gdje god poželite, bilo da je u pitanju grad, selo ili nepristupačan kraj u kojem imate vikendicu.

Nova usluga omogućava prijem TV programa koji se sa satelita distribuira korisnicima, pa ograničenja u tehničkom smislu za realizaciju ove usluge i isporuku TV signala praktično ne postoje.


Da biste postali korisnik ove usluge, dovoljno je da pošaljete zahtjev putem m:tel sajta, a na kućnu adresu vam stiže sva oprema potrebna za uživanje u TV sadržajima. Takođe, ukoliko već posjedujete satelitsku antenu, postoji mogućnost njenog korišćenja u ove svrhe, pod uslovom da ona ispunjava odgovarajuće tehničke karakteristike.

Postanite korisnik jednog od tri paketa: m:SAT S, m:SAT M i m:SAT L,  koji će vam omogućiti pristup željenim TV sadržajima, za svačiji ukus! Uživajte u regionalnim TV kanalima kao što su: RTRS, ATV, FTV, BN, RTS, Prva, O2.tv, sportskim: Arena Sport i Eurosport, filmskim:  HBO, Superstar, TV1000, CineStar, te popularnim Discovery, National Geographic, Kitchen, Nickeloden, i mnogim drugim kanalima.

Svakako, kao korisnik m:SAT-a, dobijate i PIN kod pomoću kojeg podešavate sve postavke ove usluge, kao i aktivirate režim roditeljske kontrole sadržaja koji nije primjeren djeci i maloljetnicima.

Svi koji do 15. marta 2019. godine podnesu zahtjev za korišćenje nekog od m:SAT paketa TV programa, uz ugovor sa periodom trajanja od 24 mjeseca, m:tel poklanja korišćenje izabranog paketa po cijeni od 0,99 KM prva tri mjeseca.

Za sve informacije o ovoj, kao i ostalim uslugama kompanije m:tel pozovite 0800 50 000, posjetite m:tel sajt ili bilo koje prodajno mjesto m:tel-a.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info