Večeras: Pun Mjesec u znaku Djevice (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Februarski puni Mjesec pada u zemljani znak Vodolije i predstavlja najjači super Mjesec ove godine. Super Mjesec se javlja kada je Mjesec najbliže Zemlji, a večeras će biti na najbližoj tački ove godine.

Bićemo u prilici da vidimo sjajni Mjesec na nebu, ali i da osjetimo energetske efekte i vibracije u dubini svoje duše. Ovaj puni Mjesec veoma je snažan, jer pada u nulti stepen Djevice. Nula je broj potencijalnih i neograničenih mogućnosti, a ovaj puni Mjesec ponudiće beskonačni potencijal.

Februarski puni Mjesec pomoći će nam da shvatimo sopstveni potencijal, ali i potencijal oko nas. Takođe, on će nas otvoriti, proširiti naše horizonte i vidike i ohrabriti nas da otvorimo svoj um i srce ka nečemu izvan naše trenutne stvarnosti.

Nakon januarskog pomračenja Mjeseca, kod mnogih su stvari postale pomalo rastresene. Možda se vaš put iznenada promijenio ili ste jednostavno počeli da stvari gledate u novom svjetlu, a što je uzrokovalo da promijenite stav, uvjerenja ili životni pravac.

Život uvijek ima način da nas vodi u različitim pravcima. Ovi pravci ne moraju uvijek biti ružičasti, ali negdje duboko u sebi moramo vjerovati da nas svako iskustvo koje doživimo podiže, otvara naša srca i pomaže nam da rastemo. Ono što naš um doživljava kao neugodno ili strašno, naša duša često vidi kao određenu lekciju koju je potrebno da naučimo, bilo da je to u emocionalnom ili psihičkom smislu.

Gledanje na svijet kroz naš viši um definitivno nam daje novu perspektivu i dopušta nam da vidimo dalje od sopstvenog ega. Svjetlost ovog punog Mjeseca veoma je snažna, a njena energija tako je intenzivna da nećemo imati drugog izbora nego da se otvorimo. Sadržaj našeg života biće otvoren i izložen te ćemo biti otvoreni i slobodni da vidimo šta se zaista dešava u našim dušama. Ovo izlaganje i oslobađanje može se desiti na nivou uma, tijela i duha ili njihovoj kombinaciji.

Na mentalnom nivou, ovaj puni Mjesec će razotkriti sve ono što je potrebno da pustimo i sve ono čega je potrebno da se oslobodimo. Iako je ovo tipično gotovo za svaki puni Mjesec, tokom ovog punog Mjeseca u znaku Djevice bićemo posebno ohrabreni da se oslobodimo ponavljajućih misli, pretjeranog razmišljanja, briga i straha od budućnosti.


Da bi nam pomogao u tome, Univerzum može uzburkati neke od naših glavnih strahova ili uznemiriti neka od naših uvjerenja, kako bismo ih bili svjesniji i izloženiji njima. Većina nas ima strah koji vreba u uglovima našeg uma i srca i, dok je ovo dio našeg ljudskog iskustva, što smo svjesniji svog straha to nam on više pomaže da spoznamo kada ima uticaj na naše odluke ili kada se jednostavno nalazi negdje u pozadini kao pritajeni glas koji nas štiti, drži na oprezu.

Strah može biti zdrav u razumnim dozama, ali većina nas je pretjerano vođena strahom, a koji nas drži u ponavljajućim obrascima i nižem vibracijskom stanju. Tokom ovog punog Mjeseca, radite na tome da postanete svjesni svojih strahova. Spoznajte ih. Suočite se s njima. Dođite do centra njihove jezgre, jer će to oslabiti njihov uticaj na vaš život.

Na fizičkom nivou, ovaj puni Mjesec može staviti akcenat i na vaše zdravlje. Ukoliko se niste pazili ili ako ste ignorisali bilo kakve simptome, veoma je važno da preduzmete potrebne akcije tokom ovog punog Mjeseca.

Briga o sebi uvijek je važna, ali tokom ovog punog Mjeseca zaista ćemo morati da obratimo pažnju na sebe, koliko god je to moguće. Veliki dio ovoga je i praktikovanje ljubavi prema sebi i prihvatanje našeg tijela bez obzira na sve, čak iako se suočavamo sa nekim oboljenjem. Naše tijelo je brod koji smo izabrali da nosi našu dušu kroz ovaj zemaljski put. Oblik našeg tijela, stanje našeg tijela savršen je brod za lekcije i rast zbog kojih je naša duša ovdje. Poštujte svoje tijelo, poštujte sve uočene nedostatke i znajte ste savršeni.

Dozvolite svjetlosti Mjeseca da obasja vaše lice i upijte ljekovite vibracije koje ona emituje. Dozvolite svjetlosti Mjeseca da dopre do vašeg jezgra kako bi napunila vaše energetske centre, probudila vašu dušu i revitalizovala vaše tijelo.

Na najdubljem nivou duše, ovaj puni Mjesec pomaže nam da probudimo sopstveni potencijal koji se nalazi u nama. Pomaže nam da se otvorimo i da vidimo dalje od ličnih uvjerenja i stremljenja, da sagledamo novu realnost.

Život nije samo ono što vidimo. Postoji i nevidljivi svijet, a ako se otvorite energiji punog Mjeseca, ako dozvolite njegovoj svjetlosti da vam obasja dušu, bićete u stanju da probudite ovu svijest i spoznate da život može biti zamišljen i vođen sa puno više detalja, u mnogo živopisnijim bojama i sa mnogo više magičnih trenutaka.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info