Vodolija: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Neke Vodolije će ozbiljno početi da razmišljaju o pokretanju privatnog posla. Želite stabilnije i jače finansije i polako će neki od vas krenuti da pripremaju teren u tom pravcu. Generalno gledano, zatrpani ste obavezama, ali uspijevate da s njima izađete nakraj.

Stoji vam jedna interesantna ponuda koja i te kako može da promijeni mnogo toga u narednom periodu. Treba se u ovo uključiti, ali ne i odmah se obavezivati, pogotovo ne odmah potpisivati nešto crno na bijelo. Pustite da se sve slegne.

Ljubav. Vodolije će biti dobro u svojim partnerskim relacijama, dokle god tu neko nešto ne krije, ne sakriva i ne mulja. Bilo vi, bilo partner.

Uopšte nije važno kakve su tajne u pitanju – da li ljubavne, da li se vezuju za finansije ili za nešto stoto – poenta je u tome da i vi i druga strana morate da se potrudite da budete maksimalno otvoreni jedno prema drugom. I onda će sve funkcionisati kako treba.

Ukoliko ste slobodni, neko se oko vas mota sigurno, ali ili ta osoba ne pokazuje jasno da je zainteresovana ili vi niste baš sigurni šta ćete s njom. Možda biste, ali možda i ne biste. A može da se desi i da ste sumnjičavi prema ovoj personi – nešto vam se čini da baš i nije najiskrenija prema vama i da nešto krije…

Zdravlje. U ovoj sedmici još uvijek postoji osjetljivost i sklonost prolaznim prehladama i padovima energije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info