Vaga: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Obim posla se konstantno povećava i vi na svaki način pokušavate da uhvatite konce dešavanja i kontrolišete situaciju. Sa svih strana ste bombardovani informacijama, zahtjevima, molbama i samo vam vaša racionalna priroda sada pomaže da se u svemu ne pogubite u potpunosti.

Na druge se ne oslanjajte, jer nema ništa od tog posla. Obećaće i zaboraviće ili će ih nešto odvući na drugu stranu. Sami ste sa sobom. Vi i vaša ogromna snaga, ruku pod ruku. Zato, naprijed u borbu – do pobjede!

Ljubav. Da ste zadovoljni – pa i niste. No, kad pogledate s druge strane, da se dosta toga smirilo i utišalo, ma jeste. Vi i partner sada kao funkcionišete nešto malo bolje, ali primjetno je da ste vi i dalje okupirani lošim mislima i odjecima onoga što se dešavalo u prethodnom periodu.

Samo polako, sve će se ovo srediti i doći na svoje. Ne budite opsesivno okupirani negativnostima – ima i dobrih stvari u vašem partnerstvu kojima se možete okrenuti. Ne gledajte baš toliko mračno i tvrdo na sve.

Slobodni, Venera između Saturna i Plutona vraća vas korak unazad, željeli vi to ili ne. Neko iz prošlosti sada vam se može uvlačiti u misli ili “nasrtati” na vas pokušajima da obnovi komunikaciju. Vidite šta ćete sa ovim.

Zdravlje. Muka vam je od toga što ste vrlo statični, što iz nekog razloga niste u mogućnosti da budete više u pokretu. Jako vam je potrebna fizička aktivnost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info