Strijelac: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Čini vam se da ste se u nekim situacijama zakucali i da ne uspijevate da ostvarite nikakav pa ni najmanji napredak. To samo tako izgleda i ne može se poreći da ste vi trenutno u takvom stanju da ste skloni da preuveličavate problematiku, a umanjujete značaj onoga što je dobro.

Pun Mjesec u vašem polju karijere, u opoziciji sa Merkurom i Neptunom, govori o tome da će već od marta mjeseca sve početi da se odvija mnogo jasnije i povoljnije po vas. Radite pa čak i ako ne vidite konkretne pomake.

Ljubav. Kažu da dogovor kuću gradi, a u vašoj “kući” nešto ovih dana baš i ne funkcioniše kako treba, kada su ti dogovori u pitanju. Dogovorite se jedno, mislite na drugo, a uradite treće. Onda partner kaže da ste vi krivi, a vi tvrdite da je jedina krivica do njega.

Vama se čini da voljena osoba baš i nije mentalno dobro ovih dana, jer je vi ništa ne razumijete. A čini vam se da ni ona samu sebe ne razumije. Potpuna konfuzija po nekim pitanjima, ali to ni ne bi trebalo nešto mnogo da vas brine – ionako će se sve riješiti samo od sebe.

Ukoliko ste slobodni, možda previše očekujete od neke osobe koja vam je simpatična. Ne znači da neće biti dobro, samo nemojte da gradite nerealne planove u glavi.

Zdravlje. Čuvajte grlo, čuvajte se prehlada, jer ste izuzetno osjetljivi u ovom periodu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info