Škorpija: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Dokle god se vodite svojim interesima, u prevodu dokle god imate na pameti ono što želite da ostvarite i zaradite, uspijevaćete da pronađete zajednički jezik i sa onima sa kojima se inače ne biste ni trudili da se razumijete.

U ovoj sedmici može biti vrlo zanimljivih dogovora, ali ako očekujete da odmah vidite korist od toga, vjerovatno je da su male šanse za tako nešto. Tek od marta mjeseca će neke stvari početi da se uobličavaju i konkretizuju na pravi način. Do tada – strpljenje i samo gurajte naprijed.

Ljubav. Vaš vladar Mars ušao je u polje partnerstava, što sa jedne strane donosi to da ćete više sebe ulagati u sve što je vezano za odnos sa voljenom osobom. S druge pak nemate vi neku naročitu snagu da bilo šta mijenjate ili da utičete na vezu, osim ako ćete se posvetiti tome da sa partnerom više uživate u svim životnim zadovoljstvima.

Taj segment “uživanja” može u ovoj sedmici biti vrlo zanimljiv i donijeti vam vrlo strasne momente sa osobom koju volite.

Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih “kandidata” i onih koji vam mogu zapasti za oko, ali i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. U svakom slučaju – biće interesantno!

Zdravlje. Niste loši, ali niste ni bajno. Slaba tačka će vam biti grlo i zato ga čuvajte dobro – pijte čajeve i tople supice…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info