Ribe: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Svi nešto hoće od vas, svi vam se obraćaju za savjet, za pomoć, za podršku. Kao da niko drugi ne postoji – samo vi! E, možda vama ovo jednim dijelom prija, ali drugim ne možete da se opasuljite ni sastavite, zaboravljate šta ste kome rekli, šta ste kome obećali.

Ne možete odjednom na sto strana, koliko god da ste sposobni. A jeste. Pokušajte da malo gledate i svoje interese, ne samo tuđe. Da stavite sebe na prvo mjesto. Ako vi to ne uradite, vjerujte da neće niko drugi.

Ljubav. Problem je u tome što ćete vi misliti da vam je sve jasno. Da ste svaku kockicu posložili na svoje mjesto i da vas je “pukla” istina. Naravno, ovo neće imati veze sa vezom. Samo ćete povremeno jasno vidjeti situaciju sa voljenom osobom.

Zaista vam se ne preporučuje da donosite bilo kakve odluke ili da pokrećete bilo kakva ozbiljnija pitanja sa partnerom. Samo ćete se oboje pogubiti, iznervirati i napraviti problem sami sebi u glavi. Dakle, manje priča, više emocija. I sve će biti kako treba.

Ukoliko ste slobodni, eto vama nekog ko je željan da tu vašu slobodu u korijenu “uništi”. Pustite da vas ova osoba vodi – a može vas zaista odvesti put nekih vrlo zanimljivih i lijepih dešavanja.

Zdravlje. Malo korigujte ishranu, a zaista bi trebalo da razmislite i o nekoj fizičkoj aktivnosti. Ide ljepše vrijeme, pravi je trenutak za duže šetnje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info