Rak: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Pažnja će vam biti rasuta pa morate da se po svim pitanjima dobro organizujete u ovoj sedmici. Takođe, ne pravite grandiozne planove na osnovu nekih dogovora koji su pokrenuti – pitanje je šta će na kraju od svega toga ispasti.

U komunikaciji i kontaktu sa saradnicima i poslovnim partnerima obuzdajte svoju nestrpljivost i ubijeđenost da ste po svim pitanjima u pravu. Budite spremni da saslušate ono što imaju da vam kažu, a ne samo da tjerate svoje.

Ljubav. Kad god je pun Mjesec, a u ovoj sedmici je to u znaku Djevice, vi generalno gledano imate problem sa promjenljivim raspoloženjem i osjećanjima. No, u ovoj sedmici to može biti pojačano i time što ćete biti ubijeđeni da ste neke situacije shvatili baš kako treba i smatrati da ste u pravu, a u suštini to neće imati nikakvih dodirnih tačaka sa realnošću.

U prevodu, možete napraviti problem bez problema sa voljenom osobom. Trudite se da to ne uradite. Sačekajte prije nego što progovorite i napadnete.

Slobodni, za vas je ovo zanimljiv period po pitanju emocija. Kontakti sa nekim osobama mogu se pojačati, mogu i strasti proraditi, ma može biti i nekih zanimljivih ljubavnih početaka!

Zdravlje. Zdravlje je solidno, ali i dalje stoji upozorenje na sve ono što je vezano za saobraćaj i za mogućnost povreda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info