Ovan: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Prelazak Marsa, koji vlada vašim znakom, u polje koje se vezuje za finansije, donijeće vam potrebu da prvenstveno ovaj segment sređujete i tu ulažete sve svoje snage. Neki se dogovori mogu pokrenuti u ovoj sedmici, ali iako će sve na prvi pogled biti prilično dobro, pitanje je da li se to može realizovati odmah.

I te kako je moguće da konkretna dešavanja budu pokrenuta tek tokom marta mjeseca. Ono što je najbitnije jeste da ste vi dosta mirniji, tenzija se spustila i konačno možete da funkcionišete bolje.

Ljubav. U ovoj sedmici je potrebno da budete posebno oprezni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Vaše voljeno biće je prilično sumnjičavo i, ukoliko mu se učini da postoje nelogičnosti u vašim izjavama ili ukoliko pomisli da lažete, možete se suočiti sa prilično snažnim ljubomornim prebacivanjima.

Što je najgore, vi ćete povremeno stvarno djelovati kao da ste izgubljeni u vremenu i prostoru, što će drugoj strani samo davati materijal za sumnju. Gledajte da se “volite” što više – u prevodu, igrajte na kartu strasti, da biste neutralisali mogućnosti za bilo kakvu sumnju.

Slobodne može zainteresovati osoba koja ne živi blizu njih ili, eventualno, neko preko poslovnog segmenta.

Zdravlje. Posebnu pažnju obratite na grlo u ovom periodu. Osjetljivost postoji pa su moguće prehlade. Generalno – manji pad imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info