Lav: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Nije loš period da se naprave neke fine promjene u poslovnom segmentu. Samo polako i bez prevelikih očekivanja, da se ne biste razočarali. Trudite se da budete realni po svim pitanjima. Budite naročito oprezni kada dogovarate bilo šta vezano za finansijski dio.

U prevodu – nemojte da zacijepite previše pa da ostanete bez dogovora o poslu ili nemojte da tražite premalo pa da ispadne da vam je to neisplativo. Dobar kontakt sa ljudima na položaju i autoritetima. Potražite pomoć ako vam je potrebna.

Ljubav. Nije loše u vašim partnerskim odnosima. Možda malo dinamično (to je, inače, lijep izraz za povremena “bljuvanja vatre”), ali sa dobrim rezultatima i posljedicama. Uspjećete da se usaglasite bolje nego što će to u prvom momentu izgledati.

U ovoj sedmici možete otvoriti vrata nekim pozitivnim promjenama koje će brzo zaživiti i učiniti da se u narednom periodu osjećate mnogo stabilnije u odnosu sa voljenom osobom.

Ukoliko ste slobodni, ovo može biti vrlo interesantna sedmica. Sa jednom osobom biste mogli ostvariti vrlo zanimljiv ljubavni početak, ali imaćete malo problema u komunikaciji – zato se dobro potrudite da i vi budete jasni, ali i da razumijete šta je onaj preko puta pokušao da vam kaže.

Zdravlje. Vrlo solidna zdravstvena situacija u ovoj sedmici. Nervoza i pojačan stres su mogući, naročito u prvom dijelu sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info