Jarac: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Kada uključite svoj razum, racionalnost, mudrost i praktičnost, izvući ćete najbolje iz dogovora koji su ove sedmice vrlo aktuelni. Samo nemojte da budete nerealni i da očekujete ono za šta i sami znate da je skoro pa nemoguće.

U prevodu – ne gradite kule u vazduhu, kada već u ovoj sedmici možete sagraditi dobar temelj za jednu malu, ali čvrstu i trajnu kolibu (jasno vam je da je ovo metafora). Realizacija i konkretni prilivi, od ovih dogovora, kreću od marta mjeseca.

Ljubav. To što vi znate da vam je stalo do partnera i da je on ukorijenjen u vašem srcu i mislima, izgleda samo vi znate i vidite. Druga strana nikako. Doduše, ako biste možda neki put nešto rekli ili konkretnije pokazali, možda bi voljenoj osobi postalo jasnije.

Probajte, ne boli to. A i nije toliko strašno kao što vam se na prvi pogled čini. Umjesto toga, vi se uplićete u neke priče koje samo vi razumijete, a na koje vas vaše voljeno biće blijedo gleda, jer uopšte joj nije jasno šta je pisac htio da kaže.

Ukoliko ste slobodni, tu imamo dvije situacije – ili vi muvate nekog, ali tako nespretno i konfuzno da vaša simpatija uopšte nije svjesna da vam se dopada ili ste se tako upleli u nešto što je vezano za prošlost da ne uspijevate da se ispetljate.

Zdravlje. I dalje ste u periodu osjetljivosti grla i disajnih puteva. Kod starijih mogućnost reumatskih bolova i osjetljivosti zglobova.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info