Djevica: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. I pored vaše mudrosti, racionalnosti i sposobnosti, pitanje je kako ćete u ovoj sedmici funkcionisati, a pogotovo kako ćete se razumjeti sa onima sa kojima ste u kontaktu. Ono što je bitno jeste da svoja očekivanja svedete na neku realnu mjeru i da ipak ne očekujete previše od nekih dogovora ili ljudi dok to sve ne bude “crno na bijelo”.

A i kod potpisivanja ugovora striktno vodite računa na svaki detalj, da se ne bi provuklo nešto što vam ne odgovara. Ako je potrebno, potražite savjet drugih.

Ljubav. Trudite se da se prilagodite voljenoj osobi, ali ispada kao da mnogo toga radite pogrešno ili ne razumijete potrebe druge strane. Ipak, istrajavate u pokušajima, neki put čak i na svoju štetu. Možda ne umijete da izrazite ono što osjećate, ali umijete da pokažete pa se vodite postupcima, ne riječima.

Ako vaš partner ima iole razumijevanja, biće mu jasno da želite da mu se približite, da želite da pokažete bliskost i nježnost. Samo nastavite.

Slobodni, za neke od vas je period izuzetno dobar za emocije, za neke baš i nije. Sve zavisi od toga kako reagujete i koliko umijete da prepoznate prave osobe. Šanse će imati i jedni i drugi. Emotivna prošlost je, takođe, aktuelna i dalje.

Zdravlje. Malo problema sa pritiskom starijim Djevicama i to uglavnom u prvom dijelu sedmice. Mlađi, kvalitetna ishrana neka bude vaš prioritet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info