Blizanci: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Sve što može da se zakomplikuje, vjerovatno će se zakomplikovati. Da ne pričamo o tome da možete učiniti da neka izuzetno jednostavna situacija postane problem oko kojeg ćete gubiti vrijeme i nerve.

Period je u kojem vam je potrebna praktičnost i realan pogled na sve situacije u poslovnom segmentu, a to sada izostaje kod vas. A, kao za baksuz, nećete da potražite pomoć ili savjet. Ili pak potražite, a onda ne poslušate. Sami ćete biti krivi za svaki problem, samo da znate…

Ljubav. Vi lično mislite da ste potpuno realni kada su partnerski odnosi u pitanju, da vam je sve jasno i da ste u pravu. Žao nam je što ćemo vas razočarati, ali izuzetno su male mogućnosti da je to baš tako. Skloni ste ili da ne vidite ono što je očigledno ili da od sitnice napravite gromadu. U prevodu, ovo vam je period u kojem ne bi trebalo sami sebi da vjerujete, svojim zaključcima i svojim prosuđivanjima.

Partner je mnogo korektnije postavljen od vas, ali teško je da vas sada može ubijediti da niste u pravu. Pa šta da radite? Pa ništa, trudite se makar da u svojoj ubijeđenosti ne zabrljekate nešto u odnosu sa voljenom osobom.

Slobodni, možete da se zaljubite, da budete romantični za sve pare. Pa hajte, fino je to…

Zdravlje. Zdravstveno baš i niste bajno. Premalo energije, pad imuniteta i osjetljivost. Radite sve što možete da biste se osjećali bolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info