Bik: Sedmični horoskop za period od 18.02.2019. do 24.02.2019.

0

Posao. Mars u vašem znaku će da vas gura. To jest, guraćete vi one situacije koje su vam bitne. Venera u Jarcu će da vam da tačno onoliko racionalnosti i praktičnosti koliko vam je potrebno da prepoznate šta valja, a šta treba odbaciti momentalno.

U dogovorima ćete smatrati da je druga strana ostala pomalo nedorečena ili nejasna pa dobro ispitajte sve “šta je pisac htio da kaže”. U suštini, jedna fina sedmica u kojoj se mogu pokrenuti pitanja koja su vam veoma bitna.

Ljubav. Realno gledano, sve bi u vašim emotivno partnerskim odnosima u ovoj sedmici trebalo da funkcioniše dosta mirno. Partner je okrenut prema vama, pokušava da vam se podvuče pod kožu, podilazi vam – u suštini, radi sve ono što ste vi u prethodnom periodu zahtijevali i očekivali, ali prilično bezuspješno.

Trebalo bi da vam je sada srce na mjestu, zar ne? Pa, zašto nije? Možda zato što ste previše oprezni, možda zato što ste previše nepovjerljivi, možda zato što vam je ovo ponašanje druge strane prilično sumnjivo i pitate se šta stoji iza toga. Vjerovatno ništa, samo da znate…

Slobodni mogu malo da “odlijepe” za nekim ili malo više, ali šta sad – sve je za ljude. Interesantno je pa uživajte u dešavanjima.

Zdravlje. Mars u vašem znaku će vam dati više energije, ali on može da vam donese i probleme sa grlom, kao i mogućnost da se povrijedite. Pametno koristite ovaj tranzit – više se pokrenite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info