XYnet – Facebook i Instagram bez ograničenja

0

m:tel XYnet tarifa ti, između ostalog, sada nudi i 10 dana neograničenog mobilnog interneta za korišćenje Facebook-a i Instagram-a za samo 2 KM.

U okviru Dopuna XYnet tarife m:tel ti donosi opcije uz koje dobijaš i do 10 puta više mobilnog interneta po istim cijenama, ali i sjajnu mogućnost neograničenog mobilnog interneta za korišćenje Facebook i Instagram mreža! Ove društvene mreže sada možeš neograničeno koristiti po cijeni od samo 2 KM za 10 dana. Opciju FB&IG aktiviraj pozivom na *100#.


XYnet tarifa ti nudi i izbor tarifne opcije 20 GB, koja traje jedan dan, a po cijeni od 2 KM ili tarifne opcije za 30 GB, koja traje tri dana, po cijeni od 3 KM. Za korištenje mobilnog interneta bez ograničenja imaš mogućnost aktiviranja XY plana 4GB, koji traje sedam dana i obnovljiv je, a košta 4 KM – aktivira se pozivom na *147*1#.

Kao već postojeći Dopuna korisnik, ovu sjajnu XYnet tarifu možeš aktivirati putem menija *100#, a za nove korisnike tu je XYnet startni paket po cijeni od samo 4KM.

Za više informacija pozovite korisnički servis na broj 066 10 10 10, posjetite m:tel sajt ili se raspitajte na najbližem prodajnom mjestu m:tel-a.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info