Vodolija: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. U poslovnom segmentu je neophodno da ne pokušavate da ubrzate ni dešavanja ni ljude. Morate da sačekate i da pustite da sve samo od sebe dođe na svoje mjesto. A hoće.

Ako nešto treba da se otvori, to će se dogoditi tokom ove sedmice, odjednom i bez ikakvog vašeg uticaja. Vaše je samo da gledate da impulsivnošću i brzinom ne zalupite neka vrata. Zato se lijepo prihvatite svojih redovnih obaveza, obuzdajte nestrpljenje i čekajte. Vi ste stare čekalice, zar ne?

Ljubav. Nikakvog problema neće biti u vašim emotivnim ili bračnim relacijama osim ako ga vi sami napravite. Nemojte.

Sada baš možete odnos dići na jedan viši nivo, unijeti više dobrih i pozitivnih dešavanja, pokrenuti i sebe i voljenu osobu. Nemojte da se nervozite, nemojte da tražite problem bez problema, jer će to samo rezultovati obostranim nerviranjem i napetošću. Budite dobri, Vodolije. I sve će biti kako treba.

Oni koji su slobodni sada moraju privući više potencijalnih emotivnih prilika i udvarača u svoj život. Neko će vas osvajati suptilno i natenane, neko će pokušavati brzinski. Šta vi da uradite? Ništa, jedino što je potrebno jeste da ne žurite i da ne odlučujete preko noći. Sada je bolje da sačekate.

Zdravlje. Zdravstveni segment se znatno poboljšao, ali to ne znači da ne trebate i dalje striktno da vodite računa. Bilo šta gazirano ili hladno – bježite od toga.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info