Vaga: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. Oko vas je poslovno ludilo – svi odjednom nešto hoće, situacije se mijenjaju u trenutku, sa svih strana vas zvrckaju, traže – ma ko bi se snašao u svemu što se dešava! No, vi ćete se snaći – dok se svi ostali nervoze, vama je uključen racio i praktičnost na maksimum, hladna glava koja ne dozvoljava da je situacije povuku i uvuku u nervozu.

Samo polako, samo lagano – neka to bude vaš moto u ovoj sedmici! Čak i kada vas požuruju i bjesne zbog toga što se ne lomite oko posla – iskulirajte ih, u potpunosti.

Ljubav. Drage Vage, eksplozivna konjukcija Marsa, Mjeseca i Urana u polju partnerstava je nešto sa čim ulazite u ovu sedmicu. U prevodu – oprez!

Neke stvari moraju da se promijene u vašim odnosima, a ukoliko do toga ne dođe, i te kako je moguće da će doći do problema, rasprava, vrlo napetih situacija koje kod nekih čak mogu dovesti do prekida. Ne shvatajte olako ni sebe ni partnera, ali ni vaš odnos.

Slobodni, vama će se sve vezano za emotivni plan, u ovoj sedmici, dešavati brzinom od sto na sat. Neki ljudi će vam, ničim izazvani, upasti u život naglavačke, pokušavati da vas izvuku iz vaše kolotečine i da vas isto tako brzinski osvoje…

Zdravlje. Dobro ste, a niste baš sto posto. Ništa vam ne fali, ali se ipak ne osjećate baš naj naj…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info