Strijelac: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. U nekom momentu super funkcionišete, dogovori idu kao po loju i ne vidite nikakve probleme ispred vas. Već u narednom prosto se pogubite u dešavanjima, zaboravite kome ste i šta obećali, pravite greške i propuste.

Pokušajte da u ovoj sedmici tri puta razmislite prije nego što neki konkretniji potez povučete ili odluku donesete. Ukoliko ne možete sami, pitajte one koji su razboritiji, racionalniji i hladnije glave od vas u ovom trenutku.

Ljubav. Partner vas nešto mulja, pokušava da manipuliše vama, voza vas na sve strane. Vi vidite to, jasno vam je, ali ne možete da uradite baš ništa. Suviše ste fini ili ste riješili da budete korektni ili vas svi ostali ubjeđuju da to tako treba.

Štagod da je od ovoga, ne osjećate se baš najbolje, ali ne vidite nikakav način da riješite situaciju u svoju korist. I nije potrebno da to radite – sve će ionako doći na svoje mjesto, prije ili kasnije.

Ukoliko ste slobodni, jaka energija u vašem polju ljubavi može odjednom otvoriti vrata koja su dosad bila zatvorena i propustiti naglavačke jednu osobu u vaš život. Da li preko prijatelja, da li preko društvenih mreža, da li preko nekog izlaska – to će se još vidjeti…

Zdravlje. Mars u ovoj sedmici ulazi u vaše polje zdravlja, što automatski može donijeti probleme sa virusima, upalama, temperaturom…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info