Škorpija: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. Kod vas će, početkom sedmice, na poslu biti džumbusa. Iako će vas početni momenat možda nakratko zbuniti ili izbaciti iz takta, vrlo brzo ćete se vi vratiti u normalu, pohvatati konce dešavanja i krenuti da sve sređujete. Naravno, u svoju korist.

Ne brinite se ukoliko u prvom trenutku izgleda da se ništa ne može riješiti. Naravno da može i vi ćete to i uspjeti. Imate mnogo toga na svojoj strani, a najprije imate svoju borbenu prirodu koja neće dozvoliti da u ovoj bitki budete, na bilo koji način, gubitnik.

Ljubav. Merkur je ušao u vaše polje ljubavi i znak Riba i ovo je savršen momenat da vi, iako ste u vezi ili u braku, počnete tako malo da se zanosite, da maštate, da flertujete, da imate neku slatku komunikaciju iza partnerovih leđa.

Možda i niste spremni za avanturu sa strane, ali vam je potrebno NEŠTO da se dešava, da se nešto promijeni, jer vam je više muka od statičnosti i nedešavanja u postojećem odnosu. Radite kako god hoćete, ali znajte – svaka akcija vuče reakciju, prije ili kasnije…

Ukoliko ste slobodni, može vam sada neko upasti u život. Neko mlađi od vas, neko zanimljiv, neko zbog koga ćete odjednom osjetiti da ste ponovo živi… Da li će biti nešto od ovoga? Vidjećemo, još je previše rano da se kaže…

Zdravlje. I opet sinusi i opet cirkulacija i opet glavobolje i opet promjenjiv pritisak. Već od vikenda biće bolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info