Ribe: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. Opšte rasulo na poslu. Sačekaće vas milion i jedna situacija, početkom sedmice, koja će morati da se rješava koliko odmah. A vi, vi ste u ovim danima i u ovim dešavanjima kao izgubljeni u prostoru i vremenu. Trčkate nešto okolo naokolo i više pravite štete nego koristi.

Možda je bolje da ne jurcate toliko, jer što više jurcate veće su šanse da pogriješite baš u onome što vam je najvažnije. Sjedite, iskulirajte, udahnite duboko pa onda polako, natenane. Sve će se riješiti, ne brinite.

Ljubav. Čas vas puca romantika, čas se osjećate nesigurno, iznevjereno, nervozno. Partner se kao nešto trudi da popravi situaciju, ali to sve ide nekako kilavo, bez ikakvog reda i smisla. Nema nekih većih problema, ali nema ni sigurnosti ni stabilnosti. Kako je bilo ranije, ovo je sada još i dobro.

Jednostavno, shvatite – u ovom periodu ne možete imati sve, koliko god grabili i tugovali. Priviknite se na situaciju.

Slobodni, opet se tu sve nešto vrti oko posla, oko društvenih mreža i prijatelja. Vi imate udvarače iz nekog ili iz svih ovih segmenata, to nije problem. Problem je u tome što vas ništa od toga ne dotiče posebno. Pa dobro, neka bude makar zanimacija i flert, ako ne možete ništa više od toga…

Zdravlje. Osjetljivi ste i dalje, ali se ipak prilično solidno borite i sa vremenskim prilikama i sa sezonom gripa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info