Rak: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. Samo da znate, u ovu sedmicu ulazite sa konjukcijom Marsa, Mjeseca i Urana u vašem polju karijere. Šta to znači? Prosto rečeno, znači da vam slijedi jedna eksplozivna sedmica u kojoj se neće znati ko pije, a ko plaća, u kojoj će se događaji smjenjivati kao na traci, a vi povremeno nećete uopšte imati pojma šta da uradite.

Najbolje je da ne uradite ništa, vjerujte. Pustite da se ovo klupko samo od sebe odmrsi i rasplete, a to će se svakako dogoditi do kraja ove sedmice.

Ljubav. Jedna sedmica u kojoj se ne mora dešavati ništa loše u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, ali ćete vi konstantno imati osjećaj da je sve teško, da je sve problem, da se sve raspada i da nema svjetla na kraju tunela.

Naravno, jasno vam je da ste potpuno neobjektivni tokom ovih dana i da bi iz tog razloga bilo najbolje da se povučete i spustite loptu nego da oneraspoložite voljenu osobu i da pravite problem bez problema…

Slobodni, uopšte niste sigurni da li vam se neka osoba dopada ili vas ludački nervira. Vjerovatno je i jedno i drugo, da znate. Takođe, u ovoj sedmici će vam “ulijetati” neki ljudi kao iz vedra neba – te eto ih preko posla te eto ih preko prijatelja te eto ih preko društvenih mreža…

Zdravlje. Čuvajte se brzine u ovoj sedmici – i u saobraćaju, ali i da se brzinski ne sapletete, posiječete, opečete. Stariji – cirkulacija i krvni pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info