Ovan: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. Utrčavate, ma ulijećete naglavačke u ovu sedmicu! Slobodno računajte da do vikenda nećete znati gdje udarate, jer će se situacije mijenjati u trenutku. Moraćete brzinski da reagujete na sve, a što je najgore, baš ta brzina vas može uvesti i u neki pogrešan potez.

Šefovi i autoriteti su u ovoj sedmici “tvrdi” i malo je vjerovatno da ćete uspjeti da sa njima pronađete zajednički jezik. Šta vam se kaže – uradite, bespotrebno je ubjeđivati se.

Ljubav. Trebalo bi izbjegavati svaki pa i najmanji vid konfrontacije sa emotivnim partnerom, jer ulazak u bilo kakve rasprave može donijeti vrlo neprijatna dešavanja i situacije koje je skoro pa nemoguće kontrolisati.

Koliko god da u vama neke stvari i pitanja sada ključaju, bolje to ostavite za neke druge dane, neki drugi period. I vama i voljenoj osobi tenziju će smanjivati zajednički prijatelji i druženja – zato se okrenite na tu stranu.

Slobodni, u ovoj sedmici se dešavaju blic poznanstva, blic simpatije, blic strasti – bukvalno rečeno sve na blic. No, kao što početak može biti u treptaju oka, neće biti iznenađujuće ukoliko se ovi blic odnosi i završe prije nego što su valjano i započeli.

Zdravlje. Viroze, glavobolje, problemi sa sinusima. Stariji Ovnovi bi mogli imati problema sa pritiskom i cirkulacijom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info