Lav: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. Od samog početka sedmice ćete uletiti u kompletnu zbrku i gomilu dešavanja u kojima se nećete snalaziti uopšte. Ni ne trebate da se snalazite, potrebno je da pustite i da čekate rasplet situacije. Ne kidajte se i ne nervirajte oko nekih situacija, već se bolje povucite nakratko – budite tu, ali ne kao naročito aktivan učesnik.

Vjerujte u svoju srećnu zvijezdu, jer ona jeste ove sedmice na vašoj strani – sve će se rasplesti i vrlo brzo pokazati da uopšte niste prošli toliko loše kao što ste mislili!

Ljubav. Super momenat da sve stvari legnu na svoje mjesto u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Da sve funkcioniše kao pod konac. E, ali ima tu jedna caka, a baš ta caka vam se nimalo ne dopada – da bi sve išlo kao po loju, morate vi da pognete glavu i ućutite.

O Lavovi pa kako ćemo sada sa ovim da izađemo nakraj? Sve se može kad se hoće, vodite se time. Krunu spakujte u ormar i čekajte vrijeme kada ćete je opet izvući i zarikati.

Slobodni Lavovi, iako sebe doživljavate kao osvajača, vrlo brzo ćete shvatiti da se trenutno ništa vi ne pitate. Neko vas osvaja i to baš onako fino i slatko i jedino što bi trebalo da uradite jeste da pustite da se stvari dogode. Možda niste u glavnoj ulozi, ali je predstava taaaaaako dobra!

Zdravlje. Realno gledano, nije vam ništa iako ćete se vrlo često osjećati kao da ste iscijeđeni i na kraju snaga.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info