Jarac: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. Stvari se oko vas u poslovnom segmentu ubrzavaju, a vi nikako da uhvatite korak sa dešavanjima. Previše oklijevate, previše razmišljate – u nekim momentima će ovo biti izuzetno povoljno po vas, ali postoje i oni drugi u kojima će se od vas očekivati da ipak brže reagujete.

Najprije zbog toga što ima par prilika u ovoj sedmici koje su dosta povoljne po vas i ne bi trebalo da ih ispustite iz šaka. Postoje ljudi koji žele da vam pomognu i da vas podrže – ne bi bilo zgoreg pitati ih za savjet u momentima nedoumica.

Ljubav. Promjene koje se u ovoj sedmici dešavaju u vašim emotivnim i bračnim odnosima ne moraju ni na koji način da budu loše, iako vam neće prijati u početku. Znate i sami koliko ne volite da se stvari mijenjaju, ali realno gledano, to je ponekad potrebno da “provjetri” vaš odnos i unese novu i svježu energiju.

Zato ne dramite na svaki partnerov prijedlog – prihvatite, možda uopšte ne bude loše! I da, ne svađajte se –ništa time nećete postići, osim što ćete se oboje nervirati.

Ukoliko ste slobodni, Venera je kod vas, a i Mars ulazi u vaše polje ljubavi u drugom dijelu sedmice. I jedna i druga planeta donijeće zajedno i novitete i prošlost – vaše je da se otvorite za te prilike, bilo da su one nove ili stare.

Zdravlje. Respiratorni organi su vam pomalo osjetljivi. Sklonost ka prehladama i blažim virusnim infekcijama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info