Djevica: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. Neke promjene će nastupiti naglo, a vi definitivno niste pripremljeni na njih. Uopšte ne mora da znači da su ovo loše promjene, ali ćete se vi pogubiti u svemu što se bude dešavalo. Nisu savršeni dani da pravite bilo kakve dogovore, osim ako imate osobu koja će vas savjetovati i ukazivati vam na sve ono što možete propustiti ili zabrljati.

Neko će vam u drugom dijelu sedmice ponuditi posao, projekat, angažman koji će na prvi pogled izgledati kao savršen. Ipak, posavjetujte se – ne vidite stvari sada jasno niti realno.

Ljubav. Riješili ste da igrate kako partner svira. Ipak, u ovoj ulozi se ne snalazite najbolje niti imate neku naročitu podršku od strane voljene osobe. Štaviše, samo vam odmaže.

Ni kada je komunikacija u pitanju nema nekog naročitog razumijevanja pa zato nije ni čudno što će neki od vas početi da razmišljaju u pravcu neke treće osobe…

Slobodni, prošlost se trenutno dosta aktivirala, a i vi ste skloni da otvorite vrata ovoj osobi. Doduše, ne znate ni sami zašto – da li je to neki žal za prošlošću ili ste jednostavno bez pravih emotivnih prilika pa ste u fazonu “daj šta daš”. Takođe, neke Djevice će muvati osoba koja je zauzeta i koja je starija od vas. Vi vidite da li ćete da se uplićete u ovo ili ne.

Zdravlje. Ušli ste u fazu kada vam je zdravlje dosta osjetljivo. Neće to biti neke velike tegobe, ali će biti dovoljne da vas ometaju u svakodnevnici.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info