Blizanci: Sedmični horoskop za period od 11.02.2019. do 17.02.2019.

0

Posao. U ovoj sedmici stvari se u potpunosti dešavaju bez bilo kakve vaše kontrole u poslovnom segmentu. Nemate uticaj na situacije, koliko god se trudili. A iskreno rečeno, što se više trudite, postoji veća šansa da nešto zabrljate. Zato pustite da vidite kako će se sve samo od sebe posložiti i šta će to donijeti.

Uopšte ne mora da bude loše, samo da znate. Ako ulazite u neke nove dogovore ili pregovore, budite svjesni da vam mnogo toga može promaknuti. Zato vam se savjetuje da, pod obavezno, pitate nekog za pomoć.

Ljubav. Vaš vladar je ušao u znak Riba i vi ste zvanično ušli u period koji i neće trajati baš tako kratko, u kojem će osnova za problem u emotivnim i bračnim relacijama biti na sve strane. Prvo, računajte da će vam komunikacija postati kao da pričate različitim jezicima – ne kopčate jedno drugo, koliko god se trudili.

Drugo, ušli ste u fazu u kojoj možete lako pasti u otvorene ruke nekog tajnog flerta… Šta možete da uradite da biste odnos sa emotivnim partnerom poboljšali? Pa, ništa posebno – trudite se makar da ne zabrljate.

Slobodni, vi ne znate gdje udarate trenutno. Imate komunikaciju sa par osoba, nešto se kao muvate, a u stvari niti znate šta hoćete ni da li uopšte hoćete nešto.

Zdravlje. Ušli ste u jednu vrlo osjetljivu fazu po pitanju zdravlja. Pod obavezno jačajte imunitet i čuvajte se onoliko koliko je to u vašoj moći.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info